เข้าสู่ระบบ หรือ สมัครสมาชิก
ข้อมูลบรรณานุกรม  #1131248    

ความนิยม
ประเภทวัสดุ หนังสือ
ชื่อเรื่องFood processing handbook / edited by James G. Brennan.
Dewey Call #664 F686 2006
ผู้แต่งเพิ่มเติมBrennan, James G., ed.
เนื้อหาPostharvest handling and preparation of foods for processing /Alistair S. Grandison--Thermal processing /Michael J. Lewis--Evaporation and dehydration /James G. Brennan--Freezing /Jose Mauricio Pardo and Keshavan Niranjan--Irradiation /Alistair S. Grandison--High pressure processing /Margaret F. Patterson, Dave A. Ledward and Nigel Rogers--Pulsed electric field processing, power ultrasound and other emerging technologies /Craig E. Leadley and Alan Williams--Baking, extrusion and frying /Bogdan J. Dobraszczyk, Paul Ainsworth, Senol Ibanoglu and Pedro Bouchon--Packaging /James G. Brennan and Brian P. F. Day--Safety in food processing /Carol A. Wallace--Process control in food processing /Keshavan Niranjan, Araya Ahromrit and Ahok S. Khare--Environmental aspects of food processing /Niharika Mishra, Ali Abd El-Aal Bakr and Keshavan Niranjan--Water and waste treatment /R. Andrew Wilbey--Separations in food processing /James G. Brennan, Alistair S. Grandison and Michael J. Lewis--Mixing, emulsification and size reduction /James G. Brennan.
หัวเรื่องFOOD INDUSTRY AND TRADE.
ISBN9783527307197
พิมพลักษณ์Weinheim : Wiley-VCH, 2006
ชื่อเรื่องFood processing handbook / edited by James G. Brennan.
Dewey Call #664 F686 2006
ผู้แต่งเพิ่มเติมBrennan, James G., ed.
ISBN9783527307197
พิมพลักษณ์Weinheim : Wiley-VCH, 2006
เนื้อหาPostharvest handling and preparation of foods for processing /Alistair S. Grandison--Thermal processing /Michael J. Lewis--Evaporation and dehydration /James G. Brennan--Freezing /Jose Mauricio Pardo and Keshavan Niranjan--Irradiation /Alistair S. Grandison--High pressure processing /Margaret F. Patterson, Dave A. Ledward and Nigel Rogers--Pulsed electric field processing, power ultrasound and other emerging technologies /Craig E. Leadley and Alan Williams--Baking, extrusion and frying /Bogdan J. Dobraszczyk, Paul Ainsworth, Senol Ibanoglu and Pedro Bouchon--Packaging /James G. Brennan and Brian P. F. Day--Safety in food processing /Carol A. Wallace--Process control in food processing /Keshavan Niranjan, Araya Ahromrit and Ahok S. Khare--Environmental aspects of food processing /Niharika Mishra, Ali Abd El-Aal Bakr and Keshavan Niranjan--Water and waste treatment /R. Andrew Wilbey--Separations in food processing /James G. Brennan, Alistair S. Grandison and Michael J. Lewis--Mixing, emulsification and size reduction /James G. Brennan.
หัวเรื่องFOOD INDUSTRY AND TRADE.
ลักษณะทางกายภาพxxv, 582 p. :ill.
LDR 01850nam 2200241 4500
008 080212s2006####ge#a##########001#0#eng#d
020__‡a9783527307197
08204‡a664‡bF686‡d2006
24500‡aFood processing handbook /‡cedited by James G. Brennan.
260__‡aWeinheim :‡bWiley-VCH,‡c2006
300__‡axxv, 582 p. :‡bill.
505__‡aPostharvest handling and preparation of foods for processing /‡rAlistair S. Grandison--‡tThermal processing /‡rMichael J. Lewis--‡tEvaporation and dehydration /‡rJames G. Brennan--‡tFreezing /‡rJose Mauricio Pardo and Keshavan Niranjan--‡tIrradiation /‡rAlistair S. Grandison--‡tHigh pressure processing /‡rMargaret F. Patterson, Dave A. Ledward and Nigel Rogers--‡tPulsed electric field processing, power ultrasound and other emerging technologies /‡rCraig E. Leadley and Alan Williams--‡tBaking, extrusion and frying /‡rBogdan J. Dobraszczyk, Paul Ainsworth, Senol Ibanoglu and Pedro Bouchon--‡tPackaging /‡rJames G. Brennan and Brian P. F. Day--‡tSafety in food processing /‡rCarol A. Wallace--‡tProcess control in food processing /‡rKeshavan Niranjan, Araya Ahromrit and Ahok S. Khare--‡tEnvironmental aspects of food processing /‡rNiharika Mishra, Ali Abd El-Aal Bakr and Keshavan Niranjan--‡tWater and waste treatment /‡rR. Andrew Wilbey--‡tSeparations in food processing /‡rJames G. Brennan, Alistair S. Grandison and Michael J. Lewis--‡tMixing, emulsification and size reduction /‡rJames G. Brennan.
650_7‡aFOOD INDUSTRY AND TRADE.
7001_‡aBrennan, James G.,‡eed.
74002‡aPostharvest handling and preparation of foods for processing.
74002‡aThermal processing.
74002‡aEvaporation and dehydration.
74002‡aFreezing.
74002‡aIrradiation.
74002‡aHigh pressure processing.
เลือกห้องสมุด :
 บาร์โค้ดเลขหมู่/เล่มที่Collectionห้องสมุดสาขาสถานที่จัดเก็บสถานะ
30000002582322664 F686 2006 c.1General Collectionหอสมุดจอห์น เอฟ เคนเนดี้ หนังสือทั่วไป (ชั้น 2)   อยู่บนชั้น
 
เพิ่มความเห็น
ชื่อของคุณ
ความเห็น
เพิ่มบทวิเคราะห์
ชื่อของคุณ
เนื้อหา
เพิ่มรายการ
ชื่อเรื่อง
สร้างใน
เก็บในโฟลเดอร์เดียวกันทุกรายการ
สร้างโฟลเดอร์
ชื่อโฟลเดอร์
ผลลัพธ์การเพิ่มรายการ
สงวนลิขสิทธิ์ © 2555, มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ สงวนสิทธิ์ทั้งหมด